Menu

Mig miler de participants a la Cursa de la Diada

Els vencedors de la 22a edició de la Cursa han estat Enrique Luque (Rios Running) i Enka Viñas (CA Granollers).

Rios Cursa 11-s

La Diada a Mataró ha començat esportivament amb la celebració de la 22a edició de la Cursa Popular 11 de Setembre  a Mataró. Una prova en la que enguany hi han participat mig miler de participants.

La sortida s'ha donat, puntualment, a les 9 del matí a càrrec del Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Mataró, Josep Ma Font, que ha fet el tret de sortida. El recorregut constava de 10 km molt planers amb un avituallament líquid al Km 5 i un altre després de creuar la línia d'arribada, tots dos han estat molt necessaris donat que la jornada ha estat molt calorosa.

Des del primer quilòmetre, el vencedor de l'edició anterior, el mataroní Enrique Luque s'ha posat al capdavant, imposant un fort ritme que l'ha distanciat dels seus perseguidors. Ha creuat la línia d'arribada com a guanyador absolut amb un temps de 32'47", seguit de Lluis Vila (33'09") i d'Albert Sosa (34'32").

En categoria femenina, la primera en arribar a la Plaça del TecnoCampus ha estat l'Erika Viñas fent un temps de 39'24", seguida d'Anna Costa (43'07") i de Clara Hernández (43'20").

A part dels guanyadors absoluts, l'organització ha premiat als guanyadors de cadascuna de les 10 categories.

Enhorabona a tots i totes i gràcies per participar!!!

- Resultats Oficials

Col·laboradors del Laietània