Menu

El 5 de març arriba la Cursa de Caldes d'Estrac 2017

Organitzada pel Centre Atlètic Laietània és enguany "Gran Premi La Vanguardia"

Cursa Caldes 2017

Reglament de la Cursa Popular de Caldes d’Estrac 2017

1. L’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb la conformitat de la Federació Catalana d’Atletisme, organitza el dia 5 de març a les 10 hores, la 28a edició de la Cursa Popular de Caldes d’Estrac sobre una distància de 10 km.

2. La inscripció és oberta a tothom, a partir de 14 anys en endavant, sense distinció de sexe o nacionalitat. Cada corredor/corredora participa sota la seva responsabilitat i assumeix també tenir el nivell de condició física suficient per fer front a la prova.

3. Els participants a la cursa podran recollir el seu dorsal a la zona de sortida a partir de les 8:30 fins a les 9:30 hores.

4. Drets d’inscripció: 12 euros (amb xip de propietat) i 14 euros (amb el xip de lloguer) fins el divendres 3 de març de 2017 per internet : www.championchip.cat o www.caldetes.cat

5. El termini màxim d’inscripció finalitza el 3 de març. Això no obstant, el nombre màxim de participants és de 500, i es tancarà el període d’inscripció en assolir aquesta xifra. No s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa. En cap cas és retornaràn els diners de l’inscripció.

6. La inscripció és personal i intransferible i suposa l’acceptació total d’aquest reglament i del Reglament Oficial de la Comissió de Curses de Fons de la Federació Catalana d’Atletisme. L’organització pot demanar el DNI o una altra identificació per comprovar l’edat i/o identitat de l’atleta.

7. El cronometratge de la cursa es farà mitjançant el sistema ChampionChip pel control de temps, màxima eficàcia en gestió i control de la cursa.

8. Només s’inclouran a les classificacions els corredors i corredores que comencin, segueixin i acabin tot el recorregut amb el dorsal, i que traspassin la línea d’arribada abans del temps límit establert, que serà d’1 hora i 30 minuts.

9. La participació en l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa. L’organització s'eximeix de tota responsabilitat pels danys que els participants puguin ocasionar durant la cursa, a ells mateixos o a terceres persones.

10. Qualsevol circumstància no prevista en aquest reglament la resoldrà, en última instància, el Director de la cursa.
Les reclamacions i suggeriments es faran per escrit una vegada hagi finalitzat la cursa. La decisió de l’organització serà inapel·lable.

11. Les classificacions establertes seran les següents:

Homes
Categoria A - Nascuts 2003 al 1993 (de 14 a 24 anys)
Categoria B - Nascuts 1992 al 1982 (de 25 a 35 anys)
Categoria C - Nascuts 1981 al 1971 (de 36 a 46 anys)
Categoria D - Nascuts 1970 al 1960 (de 47 a 57 anys)
Categoria E - Nascuts 1959 al 1932 (de 58 a 85 anys)

Dones
Categoria A - Nascudes 2003 al 1993 (de 14 a 24 anys)
Categoria B - Nascudes 1992 al 1982 (de 25 a 35 anys)
Categoria C - Nascudes 1981 al 1971 (de 36 a 46 anys)
Categoria D - Nascudes 1970 al 1960 (de 47 a 57 anys)
Categoria E - Nascudes 1959 al 1932 (de 58 a 85 anys)

12. Els premis seran els següents:
- Trofeu als tres primers classificats generals de la cursa homes i dones.
- Trofeu als tres primers de cada categoria.
- Obsequi al primer classificat i classificada, veí/veïna de Caldes d’Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Arenys de Mar.
- Obsequi al atleta més gran, home i dona.

13. Tothom que acabi la prova rebrà una bossa d’obsequis. Hi haurà un sorteig de regals amb el número de dorsal al final de la cursa. Així mateix, les persones participants disposaran d’un servei de guarda-roba a la zona de sortida i els acompanyants d’una zona lúdica infantil al mateix lloc. (Zona d´arribada).
Per a estacionar els vehicles, els participants disposaran de l’aparcament gratuït situat a la carretera N-II -situada a l’entrada de Caldes d’Estrac-, just al davant del pavelló poliesportiu municipal, equipament al que tindran accés obert per a fer ús exclusiu de dutxes i vestidors, en horari de 8:30 a 12h

14. Els resultats sortiran al mateix matí a www.championchip.cat i es publicaran al dia següent a la web www.caldetes.cat

15. El fet de participar en la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament, mentre que allò que no quedi recollit en aquest, queda sota la decisió de l’organització.

16. Les persones que hi participin permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement es publiquin a les llistes d’inscrits, i també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta. Així mateix, accepten també la possibilitat d’aparèixer en reportatges fotogràfics i vídeos, que tindran, exclusivament, una finalitat informativa.

AQUESTA CURSA ES REGEIX PEL REGLAMENT OFICIAL DE LA COMISSIÓ DE CURSES DE FONS DE LA FEDERACIÓ CATALANA D’ATLETISME

Col·laboradors del Laietània