Menu

Aquest diumenge organitzem el Campionat de Catalunya de Marxa!

Matinal de marxa a la Ronda Mossèn Jacint Verdaguer

Marxa 2017 v2

Aquest diumenge 12 de febrer a partir de les 10 del matí es disputarà el Campionat de Catalunya de Marxa a la Ronda Verdaguer Mataró. La cursa absoluta, que donarà 20 voltes a un circuit d’1 Km, començarà a les 12h10’ amb la presència del podi complet de l’edició de l’any passat: Nil Rodés (AA Catalunya), Marc Guerrero (FC Barcelona) i Mario Viñas (AA Catalunya).

També participarà el 4t classificat 2016 David Pueyo (CA Montornès). En l’apartat femení, en canvi, falten les millors i cap de les medallistes de l’any passat estarà a Mataró, destacant l’absència de la local Raquel González, recent operada. Així, la favorita serà l’atleta del CA Igualada Sílvia González, tot i que la millor marca de les inscrites la té Raquel León (CA Valladolid) que participa fora de concurs.

Chuso García Bragado, el primer atleta olímpic del CA Laietània, organitzador de la prova, està inscrit en veterans, prova que començarà a les 10, tot i que és dubte per lesió. Els rècords del circuit (1h27’19” i 1h31’45”) no semblen en perill ja que les millors marques dels inscrits són 1h29’20” de Mario Viñas i 1h46’43” de Raquel León.

Col·laboradors del Laietània