Menu

Escola d'Atletisme del Laietània

Corre, salta i llança amb nosaltres!

joomplu:2515

La nostra Escola d’Atletisme és el principal pilar del nostre atletisme, la base dels nostres futurs equips federats. L’objectiu tècnic a assolir a l’escola és que els nens siguin capaços de gaudir del nostre esport i formar persones en els valors esportius. A més, a través de les fases sensibles de l’aprenentatge, és el moment per millorar la motricitat i començar a treballar alguns fonaments tècnics que permet apropar i interioritzar el nen/a amb facilitat a totes les tècniques atlètiques.

El Centre Atlètic Laietània disposa de recursos humans i infraestructura tècnica per facilitar a tots aquells atletes que un cop comencen a entrenar-se en el grup d’especialitat (decidit prèvia reunió de l’entrenador de l’escola, pares i nen) a aspirar a tenir el seu màxim nivell esportiu si així ho desitja: competicions locals i de Club, Campionats de Catalunya, Campionats d’Espanya i internacionals. Tanmateix, el nostre Club i entrenadors, dins un marc integrador, volen formar i treballar amb tots els atletes, amb inquietuds diferents i vulguin o no competir.

joomplu:2520

Si vols conèixer més sobre com funciona el nostre Club fes clic a Atletisme Laietània.

Quadre tècnic, dies i hores:

- Mercè Barris - pre-benjamins: dilluns i dimecres de 18-19.30h, dissabte de 10-11.30h.
- Irene Betriu – categoria benjamins: dilluns i dimecres de 18-19.30h, dissabte de 10-11.30h.
- Anna Silva – categoria alevins: dimarts i dijous de 18-19.30h, dissabte de 10-11.30h.
- Mercè Barris – categoria infantil: dimarts i dijous de 18-19.30h, dissabte de 10-11.30h.
- Jordi Vallés – categoria cadets: dimarts i dijous de 18-19.30h, dissabte de 10-11.30h.
- Martí Varela – escola de perxa: dimecres i divendres de 18-19.30h.

A més, comptem amb un grup d’espera per aquells pares que volen practicar activitat física i començar a córrer mentrestant els seus fills estan entrenant-se a l’escola d’atletisme. Gaudeix amb altres pares i sent la satisfacció d’anar superant reptes amb nosaltres!
El grup d’espera està dirigit per l’Andreu Novakosky, director tècnic i responsable de mig-fons i fons i entrenador nacional d’atletisme amb gran experiència amb corredors populars i d’elit. L’ambient segur que t’agradarà.

joomplu:2519

Vols venir a provar?

Som-hi! A l’atletisme hi cap tothom, vine a provar de saltar, córrer i llançar hi trobaràs un esport per sempre! Ens trobaràs cada dia a la Pista Municipal d’atletisme de Mataró a partir de les 17.30h o consulta’ns qualsevol dubte omplint el següent formulari de contacte:

Contacte: atletismelaietania@gmail.com

Formulari de Contacte Escola d'Atletisme Laietània


qlForm generator by ql.de

Un or, una plata, un bronze i un rècord de Catalunya als Estatals cadets

Gaspar campiona d'Espanya de perxa

Gaspar campiona estatal

[Granollers, 10-11 de Juliol 2016] El passat cap de setmana es va celebrar  el Campionat d’Espanya Cadet amb la participació de 7 atletes del Centre Atlètic Laietània.  La generació del 2016, una de les millors del club de tots els temps, només superada per la dels anys 93 i 95, va obtenir una medalla d,0r, una de plata i una de bronze, arrodonint el cap de setmana per un rècord de Catalunya de 1500 metres obstacles.

La medalla d’or va caure en mans de la favorita(perxa) Mariona Gaspar, obtenint el  Gran Slam  ( Campiona : CAT/ESP indoor, CAT/ESP ALL+ copa federacions) un fet inèdit en la història del club. I per segon any consecutiu l’or queia en mans d’una atleta del Norbert De Haro.  La saga podria continuar dos anys més, darrera puguen fort  Aina Rabadan i Carla Vilà.

La medalla de plata va caure en mans  de la talentosa Aina Rabadan, cadet de primer, i agafant el relleu  de Gaspar, probablement l’any vinent serà l’atleta a batre de la categoria, i renuncià a l’alçada, tot i tenint opcions de medalla, per centrar se en la perxa.

podi estatal cadet 2016

La medalla de bronze va ser per la Hannah Ruiz en 1500 obstacles, millorant la seva marca personal per enèsima vegada, i batent el rècord català  de la categoria en una cursa molt emocionant.

Hannah estatal

Rosa Maria Buscà, en un notable concurs va fregar les medalles de plata i bronze, només dos centímetres o van impedir.

La resta de l’expedició va  mostrar un gran nivell. Helena Torres  va fer MMPen perxa i el seu company d’entraments Biel Tenias igualava la seva MMP, i per acabar  la migfondista Marina Martinez guanyadora de la primeta semis del 1000 m.ll , obtenia diploma amb una 7ª posició. L’any q ve també serà de les favorites

Col·laboradors del Laietània