Menu

Aquest 2016 posa't en forma amb el nostre entrenament de Running

Mary González ens acosta a #elartedecorrer

Arte correr

El Centre Atlètic Laietania i  #elartedecorrer a través de l’atleta internacional, Mary González, i amb l’assessorament tècnic de l’entrenador nacional d’atletisme Andreu Novakosky, t’ofereix la possibilitat de posar-te en forma o preparar un repte personal a través de la carrera a peu.
Aquest servei està dirigit a qualsevol persona que tingui interès per començar a practicar un estil de vida saludable a través del running de la mà d’un equip professional, independentment del seu nivell físic. Inscriu-te en el nostre servei fent dos senzills passos que et portaran al nostre mètode de preparació:

    •    Escull el teu repte entre els següents:

Arte Correr

 

    •    Ara decideix quin és el mètode més adequat per tu:

 

Arte Correr

Posa’t en mans d’ un expert en running o un entrenador que et guiarà en el teu objectiu personal: iniciar-te, millorar el teu estat de forma o rendiment. Podràs assolir els teus reptes com a corredor/a, sigui quin sigui el teu nivell i objectiu.

    •    Procediment:
- La nostra filosofia de treball es basa en la capacitat d’adaptar a cada persona l’entrenament més adequat per les seves característiques i necessitats, és per això que recomanem determinar conjuntament en una primera entrevista el repte i el mètode a seguir, per tal d’assolir exitosament l’objectiu.
- Des d’aquest primer moment, tindràs tota l’ informació i funcionament del sistema #elartedecorrer, on s’explicarà el funcionament i organització del mètode escollit i el tipus de treball que faràs del teu repte esportiu.  
- Els grups presencials s’impartiran a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Mataró, aprofitant les instal·lacions i els voltants de que es disposa, per tal de realitzar setmanalment l’entrenament de carrera convingut i la part de treball complementari més adient. Tot inclòs* dins el programa mensual d’entrenament. El dia i l’hora on és disposarà de l’entrenador seran de dos a quatre dies (depenent de la modalitat escollida) de dilluns a dijous de 18h-19.30h.
- Disposaran d’un pla d’entrenament adaptat segons l’entrevista inicial i que rebràs de manera virtual. Constarà d’una planificació de 4 setmanes amb els dies pactats (entrevista inicial) per realitzar-ho de manera autònoma amb el nostre assessorament. Cada nou mesocicle (pla de 4 setmanes) tindràs una explicació del contingut de l’entrenament o inclús un feedback quan ho necessitis depenent del pla escollit prèviament, així com les sessions de recolzament setmanal que es realitzaran supervisades i en grup per l’Andreu Novakosky de dilluns a dijous en les instal·lacions municipals.
- El feedback es realitzarà, preferentment, els dies de l’entrenament presencial amb l’entrenador, donant la possibilitat de resoldre dubtes en altres formats com: email, telèfon o skype en alguns dels plans oferts.

Arte Correr

    •    Especificacions serveis segons metodologia d’entrenament:

ENTRENA AMB EL TEU ENTRENADOR VIRTUAL / EL TEU PLA VIRTUAL AMB ASSESSORAMENT FÍSIC

Modalitat: Virtual / virtual i presencial dos dies a la setmana.
Per a qui? Per aquells usuaris/es que necessitin tenir la tranquil·litat de estar realitzant un pla d’entrenament realitzat per professionals  i basat amb un repte personal i esportiu realista per les seves possibilitats. Corredors capacitats/des per fer l’entrenament de manera autònoma fent equip amb els nostres tècnics. A més, tindran la possibilitat de realitzar dos sessions presencials de recolzament a la setmana amb l’Andreu Novakosky, entrenador nacional d’atletisme, que en el cas de no poder fer-la, es podrà substituir per un feedback virtual, telefònic o via skype.

Extres imprescindibles…
Pla mensual como a guia perquè setmanalment duguis a terme els teus entrenaments de forma autònoma i eficient.
Feedback virtual amb l’entrenador/a per explicar el pla a principi de cada cicle i resoldre dubtes.
Assessorament, consells i resolució de dubtes en les sessions presencials o si no es pot assistir, mitjançant altres mitjans com email, telèfon o skype.
Sessions presencials dos dies a escollir de dilluns a dijous de 18-19.30h a les pistes Municipals d’atletisme de Mataró.

EL TEU REPTE PERSONAL

Modalitat: Virtual / virtual i presencial de dilluns a dijous.
Per a qui? Per aquells usuaris/es que necessitin tenir la certesa de estar realitzant un pla d’entrenament realitzat per professionals i que requereix d’una planificació personalitzada i exclusiva per assolir el seu repte en concret amb totes les garanties. Corredors capacitats/des per fer l’entrenament de manera autònoma fent equip amb els nostres tècnics i tenint un feedback setmanal per tal de tenir un contacte amb la informació detallada sobre la seva evolució setmana a setmana. A més, tindran la possibilitat de realitzar totes les seves sessions  de manera presencials com a recolzament al pla d’entrenament a la setmana amb un entrenador nacional d’atletisme, que en el cas de no poder fer-la, es podrà substituir per un feedback virtual, telefònic o via skype.

Extres imprescindibles…
Pla mensual personalitzat como a guia perquè setmanalment duguis a terme els teus entrenaments de forma autònoma i eficient.
Feedback virtual amb l’entrenador/a per explicar el pla a principi de cada cicle i resoldre dubtes.
Agenda control virtual i setmanal on anirem valorant cada setmana la correcta evolució del pla de cara al repte plantejat, i que ens permetrà actuar ràpidament davant les diferents circumstàncies que puguin sorgir en el transcurs dels messos.
Assessorament, consells i resolució de dubtes en les sessions presencials o si no es pot assistir, mitjançant altres mitjans com email, telèfon o skype.
Sessions presencials obert a tots els dies que necessiti de dilluns a dijous de 18-19.30h a les pistes Municipals d’atletisme de Mataró.
A continuació, observareu el quadre comparatiu on podreu veure les diferències existents entre les metodologies d’entrenament que oferim dins #elartedecorrer.

    •    Quadre comparatiu:

Arte Correr

Més informació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

*Nota: l’ús de les instalacions municipals te un sobrecost aproximat de 55€/any que es farà efectiu a l’ajuntament de Mataró en algun moment durant l’any 2016.

- Inscripcions AQUÍ

Col·laboradors del Laietània