Menu

El laietània al campionat de Mataró de Dominó

Van prendre part en el Campionat un total de 68 jugadors (34 parelles), tots ells de Mataró i comarca, 16 dels quals pertanyien al Centre Atlètic Laietània (9 homes i 7 dones).

Durant el torneig es van disputar partides de gran qualitat i igualtat, amb un elevat grau de competitivitat. Els jugadors laietanencs, que com sempre van destacar pel seu bon joc, assoliren les següents posicions a la classificació final:

GRUP A:
1.-    Fernando Zafra
5.-    Artur Codina i Francisco Pérez
8.-    Pedro García
10.-    Pilar Gómez i Ma. Dolores Pintor
12.-    Francisco Moya
14.-    Josep Ma. Salsench i Isabel Ruiz
15.-     Carmen Montesinos i Montse Ferré   

GRUP B:
8.-    Manuel Bértolo
9.-    Nieves Martínez i Angelines De Gregorio
14.-    Alfonso Pino i Manuel Flichi

Una vegada més cal destacar l’actuació de la nostra “estrella”, Fernando Zafra, que va aconseguir, juntament amb la seva parella, el primer lloc en la darrera partida. Aquesta classificació va ser recompensada amb una magnífic pernil de qualitat 4J i, per suposat, amb el reconeixement de la resta de participants de ser considerat com el millor jugador del Campionat.
També hem de destacar la parella Codina – Pérez que, tot i classificar-se un meritori 5è lloc, van tenir opcions d’aconseguir la segona posició fins la darrera partida. Només la mala sort els va apartar de les posicions d’honor. No obstant, es van donar per satisfets amb la posició aconseguida, que tenia com a premi un lot format per una ampolla de cava de gran qualitat, un formatge i una safata de bon pernil.
Tota la resta de participants van ser obsequiats amb una safata de pernil i una apolla de vi.

Col·laboradors del Laietània