Menu

Èxit en el seu retorn de la Travessa Tordera-Mataró

El dia no respecta, però la gent no s'arronsa i garanteix el futur de la prova

Travessa Tordera-Mataró 2016_4

Aquest dissabte 30 d'abril era un data molt important pel Laietània, que que suposava el retorn de la mítica Travessa Tordera-Mataró. Superant el centenar d'inscrits (per sobre de l'objectiu marcat per aquesta edició del retorn) es va celebrar la XXVI Travessa Tordera-Mataró - Memorial Lluís Garcia "Lluiset". El temps, sempre capriciós, no va respectar massa, però la gent no es va arronsar i va gaudir d'una travessa que té el futur assegurat!

Travessa Tordera-Mataró 2016_1

Aquí teniu l'escrit que han dedicat la Comissió de Muntanya, organitzadora i responsable del retorn d'aquest important esdeveniment ludico-esportiu:

"Gràcies a tots!!! Heu estat uns lluitadors, i això que el dia començava del revés amb la pluja i amb la desaparició de les marques de la variant de bici llarga! Veure-us posar bona cara tot i l'adversitat ha fet que ens vinguessin encara més ganes de fer-vos la travessa lo més plàcida possible! Enhorabona a tots, Als que heu acabat més ràpid, als que heu anat corrent, als que heu pedalat sense descans, als que heu anat amb més calma, als que per una causa o una altra no heu pogut acabar i als que heu trets les marques tan dels caminants com dels de la bici de 59km. Just que hem acabat i ja tenim ganes de veure-us a l'edició de l'any vinent! ENHORABONA A TOTS!"

Col·laboradors del Laietània