Menu

Èxit de la 27a Travessa Tordera-Mataró

Gran jornada la viscuda aquest dissabte amb prop de 200 participants


Travessa 2017_1

La XXVII Travessa dels passat dissabte 20 de maig va ser tot un èxit. Amb un total de 184 participants apuntats, la diada va transcórrer sota un sol esplèndid i una temperatura molt agradable.

Tots els participants eren citats a les 5 del matí al Complex del Laietània per agafar els autocars i anar cap al punt de sortida a Tordera. Allà, després d'unes petites indicacions es va donar la sortida i tots els caminants, corredors i ciclistes van iniciar el camí de 44km de nou fins al complex.

Passant pels avituallaments d'Hortsavinyà i Sant Martí de Montnegre, arribaven a la primera gran aturada, a Vallgorguina, on aquells que ho havien demanat menjaven l'entrepà de botifarra. Enguany hi havia dues possibilitats, fer-ho allà a Vallgorguina, o menjar l'entrepà al complex, per si eren corredors o ciclistes que preferien fer el camí amb una mica més d'intensitat.

La segona part de la travessa tenia petits camins alternatius al camí original si els participants els volien escollir, a més de gaudir dels avituallaments de la Creu de Rupit i de Santa Mònica, per agafar forces i arribar al Centre Atlètic Laietània, on els esperaven els voluntaris per rebre'ls i regalar la bossa del participant a més de poder descansar a la zona de les piscines amb una mica de piscolabis i una mica de música.

En resum, un gran dia de travessa tot gaudint dels paratges naturals del Parc del Montnegre i Corredor. Gràcies a tots per fer-la possible!

Aquí teniu una Galeria de Fotos de la Travessa

Col·laboradors del Laietània