Menu

Reglament de la 27a Tordera-Mataró

25a Tordera-Mataró 2013

 1. Les places serán limitades a 210 participants entre les dues modalitats
 2. Les inscripcions es podran realizar fins el dimarts 16 de maig.

 3. La travessa constarà de dos recorreguts. L'original de 44km i un d'alternatiu de 46km amb 150m d'alçada acumulada afegits. La Travessa Tordera-Mataró és un event de caire no competitiu i el qual no estarà conometrat. L'objectiu de la Travessa és gaudir d'un dia d'esport saludable en un entorn únic a prop nostre.
 4. En el preu de la inscripció s’inclou el trasllat en autobusos des del complex del C.A. Laietània fins a Tordera, així com camions per a transportar les bicis per als ciclistes (es protegiran degudament per evitar desperfectes).
 5.  Un cop realitzada la inscripció, es podrà retornar el 50% del preu de l’inscripció fins el dia 1 de maig. En dates posteriors no es retornarà l’import de la mateixa.
 6. Els recorreguts, tan l'original com l'alternatiu estaran senyalitzats amb cintes (cada recorregut del seu color) i comptarà amb l’assistència de personal de l’organització.
 7. L’organització proporcionarà una polsera de color per a cada modalitat, per diferenciar els caminants dels ciclistes. Un ciclista sense la seva polsera del corresponent color no podrà traslladar la bici en els transports que l’organització posarà a disposició. Dita polsera s’haurà de portar durant tota la prova fins a l’arribada al complex del C.A. Laietània.
 8. La pèrdua de la polsera provocarà la no possibilitat de gaudir dels avituallaments de la cursa o del regal de la samarreta tot arribar al complex del C.A. Laietània.
 9. En el moment de la recollida de la polsera, es demanarà el carnet de soci del C. A. Laietània als que s’hagin apuntat amb la inscripció corresponent als socis (tan caminants com ciclistes), i als no socis se’ls demanarà el DNI per tal d’identificar al participant.
 10. Tota inscripció errònia (un no soci apuntant-se com a soci, un ciclista apuntant-se com a cursa a peu, etc.) provocarà la reserva del dret de exclusió del participant de la travessa per part de l’organització sense reemborsament de l’import de la inscripció.
 11. És responsabilitat dels participants estar en les condicions físiques necessàries pel desenvolupament de la prova i portar el material i l’equip adequat.
 12. Tots els participants hauran de comunicar al telèfon proporcionat per l’organització qualsevol incident que observin durant el recorregut.
 13. La cursa passa pel Parc natural de Montnegre-Corredor, demanem tenir una actitud respectuosa envers el medi ambient i és obligatori el no llençar cap tipus d’embolcall ni brossa pel recorregut. 
 14. Cal portar la polsera proporcionada per l’organització ben visible, serà necessària per totes les necessitats organitzatives de la travessa.
 15. En cas de condicions meteorològiques adverses o causes de força major l’organització es reserva el dret de suspendre o modificar la prova.
 16. L’organització no es fa responsable dels danys causats o patits pel corredor, així com dels danys causats o patits a la bicicleta, tan a la prova com durant el trasllat.
 17. Els participants donen consentiment al tractament de les seves dades personals i autoritzen a l’organització a publicar-les al llistat d’inscrits.
 18. Els participants accepten cedir a l’organitzador el dret de captació, reproducció, distribució i publicació de les imatges de la cursa a qualsevol mitjà de comunicació.
 19. Tot allò que no estigui previst serà resolt per l’organització.
 20. La inscripció a la cursa suposa l’acceptació d’aquest reglament.
 21. L´organització es reserva el dret a fer modificacions en el contingut del reglament.

Col·laboradors del Laietània