Menu

Encontre amistós de Petanca i Campionat de Lliga per tripletes

ENCONTRE AMISTÓS C.A. LAIETÀNIA – JAUME TERRADAS

D’acord amb la programació establerta, el passat dia 12 d’octubre, festa de Nostra Sra. Del Pilar i de la Hispanitat, es va celebrar el tradicional encontre entre els equips Jaume Terradas i C.A. Laietània.
Com a activitat prèvia, la jornada es va iniciar amb un bon esmorzar servit en el nostre restaurant “El Mirador” a base d’amanida i mongetes amb botifarra o truita de patates i ceba, finalitzant amb un bon cafè.
La competició enfrontava a quatre tripletes per equip, disputant-se un total de 16 partides, 12 de les quals van ser guanyades pel Centre Atlètic Laietània i 4 pel Jaume Terradas.
Les millors tripletes laietanenques van ser formades per Joan Vidal, Francesc Font i Lola Fugarolas i per Antoni Llabrés, Lluís Roca i Montse Bonavila. Ambdues tripletes van guanyar les quatre partides que van disputar.
Tot i que la climatologia no va acompanyar, doncs va ploure en diverses ocasions al llarg del matí, la voluntat, l’entusiasme i la paciència demostrades per tots els participants van permetre completar totes les partides previstes, finalitzant la competició al voltant de les dues de la tarda.  

CAMPIONAT DE LLIGA PER TRIPLETES

El diumenge dia 14 d’octubre es va disputar un únic encontre corresponent al Campionat de Lliga que va enfrontar les tripletes Carbonell/Iglesias/Àngela i Llabrés/Roca/Bonavila. El resultat final va ser un empat.

Francisco Pérez

Col·laboradors del Laietània