Menu

Nou èxit de les 10 hores de Tennis i Pàdel

Crònica d'un gran dissabte

10 hores 2016

Aquest passat cap de setmana s'han celebrat una temporada mes les 10 hores de Tennis i Pàdel, i també, l'entrega de trofeus de les diferents lligues tant de Tennis com de Pàdel.

La jornada va començar a les 9:00 del matí, a on els jugadors i jugadores que s'encarregaven d'obrir pistes, es començaven a equipar amb les samarretes o bé taronja, o bé de color verd. Com cada any, hi havia bromes, comentaris i molta gresca, sobre quin dels dos equips guanyaria al final del dia, el cert, es que tant taronja com verd, la calor de ben segur que en seria la guanyadora!

10 hores 2016

Durant el matí, els verds es varen posar per davant, però cap al migdia, l'equip taronja va agafar la davantera. Els jugadors i jugadores de l'equip verd, ho intentaven amb totes les seves forces, però cap a mitja tarda, l'equip taronja aconseguia ampliar la seva distància. La jornada anava avançant, i semblava que els verds, aconseguien acostar-se en el marcador, però finalment, la victòria merescuda, va ser per l'equip taronja!!

Un cop finalitzades les 10 hores, es va passar al que en el Rugby anomenen el tercer temps! Tothom cap al bar de la piscina, per portar a terme una altra celebració, l'entrega de trofeus de les lligues (i algunes sorpreses) de la temporada 2015-2016 i els diferents sorteigs, cortesia de 5 Sets, Floristeria Nani i Aromers. El punt culminant va ser un cop va arribar la hora de la botifarrada!! Arribats en aquest punt, i veient el bon rollo que es respirava a l'ambient, ens n'adonem que gran es formar part de la família Laietanenca.

10 hores 2016

Des de la comissió de Tennis i Pàdel, us agraïm molt i molt el vostre compromís i la vostra participació, envers les diferents competicions i esdeveniments que s'organitzen al llarg de la temporada. Seguirem treballant encara amb més força, perquè la propera temporada encara sigui millor i entre tots aconseguim sentir-nos orgullosos i orgulloses, de pertànyer al Centre Atlètic Laiteània!

- ÀLBUM DE FOTOS DE LES X HORES (FB)

Col·laboradors del Laietània