Menu

Triatló Laietània a l'Ironman 70.3 de Barcelona

En Manel i l'Óscar van debutar a la distància del Half Ironman

Ironman Calella 2014_10

Després de tot un any entrenant, l’hora del primer dels grans reptes havia arribat. El 18 de maig, a les 7 del matí a les platges de Calella es duia a terme l’Ironman 70.3 de Calella, una triatló half Ironman (1,9km nedant-90km bici-21km cursa) que es considerada com una de les més maques del circuit internacional.

I com no, el nostre club no podia faltar a aquesta gran cita. Hi van anar dos triatletes de casa nostra, en Manel i l’Óscar, que tot i no haver participat mai en aquesta distància, van fer uns magnífics temps i la sensació és de que encara que sigui una prova molt dura, segur que en cauen més!

La natació es va celebrar des del far de Calella fins al camp de futbol de la mateixa población, per recórrer els 1,9 km reglamentaris, sortint de l’aigua i anant cap a la carpa de transició, on els atletes es preparaven pel sector de bici, un sector molt dur, amb 90 km i tres ports de muntanya que deixaven les cames ben toves, però amb unes carreteres precioses com son les de Collsacreu i el Montseny. I per acabar-ho de rematar, una mitja marató pel passeig de Calella i Pineda, posant a prova les forces que quedaven després de l’esforç realitzat.

Al final, en Manel va fer un temps de 5h i 38’ i l’Óscar 5h i 46’ amb unes molt bones classificacions. Però el que és millor és la sensació de que encara hi ha molt marge de millora i que es poden rebaixar molt més els temps. Enhorabona a tots dos!!!

Col·laboradors del Laietània