Menu

Apunta't a la Caminada popular per La Marató de TV3!

Inscripcions obertes al Complex

La Marato 2016

El TecnoCampus organitza una caminada popular per recaptar diners per a la Marató de TV3. La Marató és un projecte solidari enfocat a la recaptació de recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que actualment no tenen cura. En l’edició d’aquest any, els diners recaptats es destinaran a la recerca en l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

El dia de la caminada serà el 18 de Desembre a les 9:00h del matí i el punt de sortida, la plaça del TecnoCampus, que també serà el punt d’arribada. Aquest any, hi haurà dos recorreguts de 5km i de 8km. El recorregut de 5 km serà accessible per fer-lo amb cotxets, cadires de rodes, etc. Aquesta iniciativa és apta per a totes les edats.

La Marato 2016
 
Al final de la caminada, es farà un esmorzar a la plaça del TecnoCampus.

El preu de la inscripció és de 10€ i inclou l'esmorzar i una samarreta de La Marató. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a La Marató de TV3.

Després de la Caminada, a les 10:20 hores, TV3 farà la seva primera retransmissió en directe de La Marató de TV3 des de la plaça del TecnoCampus. A més, tindrem actuacions dels Passerells, del grup de dansa BreakinGood, activitats d'estiraments, llençament de globus...

Per participar-hi, et pots adreçar a qualsevol dels següents punts de venda:

·         Uniformes el Marino (c. Sta Marta, 12)

·         Ronda 43 (Ronda Alfons Barceló, 43)

·         Botiga solidaria (Pl. Del peix)

·         Paradise (N-II)

·         Centre Natació Mataró (passeig del Callao s/n)

·         Universitat Pompeu Fabra (SACU - campus ciutadella, Ramon Trias Fargas, 25-27)

·         Centre Atlètic Laietània (Veinat de Valldeix S/N) 

Data límit d'inscripcions: 17 de desembre.

NOVETAT! Aquest any també pots fer la teva inscripció on-line aquí i recollir la teva samarreta a la Recepció del TCM6 del TecnoCampus amb horari de 8:00h a 20:00h. 

Data límit d'inscripció on-line i recollida de samarretes: 16 de desembre.

Col·laboradors del Laietània