Menu

Llegeix ja el Butlletí Nadal 2016

El nostre primer olímpic, en Chuso García Bragado, en portada

Butlletí Nadal 16

Ens plau anunciar-vos que ja està editat el BUTLLETÍ del C.A. LAIETÀNIA, corresponent al nadal 2016. Com sabeu, és la publicació semestral pels socis que recull les activitats del nostre Centre (en aquest cas de Juliol al desembre de 2016), a més de donar informació de tots aquells aspectes de la vida del club que poden tenir interès pels associats.

El podeu llegir online clicant al següent enllaç:

La moderna tecnologia ens permet tenir la publicació de forma puntual i pràctica sense perdre ni una mica de qualitat, i ens permet llegir la revista directament des de l'ordinador. En el web teniu també l’arxiu històric de tots els butlletins dels últims anys, que podeu consultar quan us convingui. Tot plegat facilita la comunicació, la fa més efectiva, ràpida i pràctica i permet rendibilitzar els nostres recursos, suprimint costos d'impressió que la tecnologia fa innecessaris.

Malgrat tot, si voleu disposar del butlletí imprès, com l'heu rebut tradicionalment, el tindreu a la vostra disposició en qualsevol consergeria o a la secretaria del Club.

Si el voleu rebre per correu, només cal que ens ho feu saber posant-vos en contacte amb Secretaria, al telèfon 93.796.12.82.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Col·laboradors del Laietània