Menu

Dissabte 11 de Març, jornada electoral i Assemblea General 2017

La Sala d'Actes del Complex acollirà, a partir de les 18h, l'Assemblea anual de Socis del Centre Atlètic Laietània, dins de la jornada electoral

Us informem que el proper dissabte 11 de març, se celebraran les eleccions a la presidència del Centre Atlètic Laietània.

Tots els socis i sòcies inclosos en el cens electoral podran exercir el seu dret a vot, entre les 10 del matí i les 7 de la tarda, a la Sala de Juntes del Complex.

Dins de la jornada electoral, a partir de les 18h tindrà lloc l'assemblea general ordinària 2017 del Centre Atlètic Laietània. Us animem a participar-hi, ja que la implicació de tots els socis és molt important per la bona salut de les entitats esportives. La cita serà a la Sala d'Actes del Complex.

Al final de l’Assemblea, com cada any, es procedirà a l’atorgament d’insígnies als socis que compleixen 50 i 25 anys d’antiguitat en el Centre Atlètic Laietània.              

Acabada l’assemblea ordinària es servirà un petit refrigeri als assistents.

A continuació, tindrà lloc l'Assemblea Extraordinària, per a notificar el resultat de l'escrutini de les eleccions a la presidència del Club.

Col·laboradors del Laietània