Menu

La festa de Primavera més infantil

El diumenge dia 3 de juny vam celebrar la segona part de la festa de primavera de la nostra Entitat que varem haver d’ajornar per la pluja el passat dia 20 de maig.
Bàsicament la part ajornada va ser una festa Infantil. Una festa Infantil molt i molt divertida, on hi van participar uns de 50 nens/es

Vam tenir una mica de tot, inflables (cedits molt gentilment per el restaurant del Club), una fireta infantil, on podíem veure a tots els nens i nenes que van pujar a jugar, tirant bitlles catalanes, tirant anelles, buscant caramels a la farina amb la boca, maquillatge, ball i fins hi tot vam poder veure com treballàvem fent curses pares i mares lligats de peus amb els seus fills/es. Una vegada finalitzada la Fireta tots els participants podien descanviar la seva puntuació per regals de tota mena en una tómbola farcida de joguines.

Després els que eren una mica més artistes van participar en un concurs de punts de llibres on la temàtica era la pròpia festa de primavera resultant guanyadora la Valeria Quintà de 9 anys, que va rebre un lot de joguines de mans del nostre President el Sr. Carmel Comerón. Cal destacar, però, la participació nens /es de només 4 anys que van fer una autèntica meravella de dibuix.

Una gran festa infantil que la nova comissió Infantil de la Junta té moltes ganes de potenciar.

La propera activitat de la comissió serà en la FESTA de MULLA’T que es realitzarà el proper 8 de juliol.

La festa s’anomenarà FESTA DE L’AIGUA!!!

Col·laboradors del Laietània